Bröderna & Deli 

Sedan 1928 har matlagning varit en ren och skär passion på Brödernas. I premium sortimentet Bröderna & Deli hittar du handgjorda delikatesser tillverkade enligt traditionella metoder. Rena recept baserade på de finaste råvarorna. allt detta med över 90 års erfarenhet och tradition.

Brödernas – Schyssta 

Sedan 1928 har matlagning varit en ren och skär passion på Brödernas. I schysstas sortiment hittar man brödernas klassiska produkter av bästa kvalitet med smaker som har utvecklats och förfinats genom åren. Idag är varumärket alltmer känt för sina charkprodukter med få men äkta ingredienser och svenska råvaror som gör produkterna smakrika. Vi kallar det Clean Label.

Det betyder att produkterna endast består av kött, salt & kryddor. Utan tillsatser, socker och stärkelse.

Brännös – Med kärlek från västkusten

Den svenska västkusten präglas av charmiga öar, små fiskebodar och dans på bryggor till härliga solnedgångar. Här ligger också vackra Brännö med ett sortiment av ljuvlig chark, som hämtar inspiration från de salta och smakfulla vindarna som blåser in mot ön och fastlandet.

Smörskinka – Smaken sitter i namnet

Smör är kärlek, men framförallt smak. Med lite grädde och en gnutta kreativitet har man skapat en förförisk gyllene råvara. Som en hyllning, har Smörskinka dedikerat ett sortiment av svenska skinkor smaksatt med smör som långsamt får smälta över skinkan tills den når sin ultimata smak och saftighet.

Eldar Eriks – Svensk röktradition sedan 1928

I en svunnen tid i Sverige, då charken var som allra rökigast, hittar vi den outtröttlige charkmästaren Erik Nilsson. Med en passion för rökta skinkor och hans förfinade rökningsmetoder, fick han smeknamnet Eldar Erik. Namnet lever kvar än idag och det gör även hans fantastiska chark.

Delicious 1928 – Trendigt lyxiga smakupplevelser

Hos Delicious 1928 är innovation i högsta fokus där svensk skinka möter trendiga smaker som umami, black garlic och tryffel. Eller rökiga toner som intensifierar charkens karaktär. Endast fantasin sätter gränserna för de lyxiga smakupplevelser som Delicious 1928 experimenterar fram.

Gästabud – Festmåltidens självklara gäst

Idén om stora festmåltider med nära och kära har alltid legat Gästabud varmt om hjärtat. Speciellt om man får njuta av goda delikatesser! Och självklart ska alla ha möjlighet att få ta del av det. Därför består sortimentet av läckra delikatesser till ett schysst pris, perfekt till den stora bjudningen.

Brödernas – Originalprodukter sedan 1928

Sedan 1928 har matlagning varit en ren och skär passion på Brödernas. I originalsortimentet hittar man Brödernas klassiska produkter av bästa kvalitet med smaker som har utvecklats och förfinats genom åren. Idag är varumärket alltmer känt för sina charkprodukter med få tillsatser.

Helmut Walch – En bit österrikisk tradition

Under 60-talet förde kockyrket den unge Helmut Walch till Göteborg från Wien. Med sig hade han den österrikiska charktraditionen där varje produkt är resultatet av kunnig hantering och noggrann kontroll över råvarorna. Därför passar Helmut Walch perfekt in i vårt nya delikatessortiment.