Premium

Art. no: 2490

Bresaola Punta D’anca (delad)

De senaste 15 åren har efterfrågan på Bresaola Punta D’anca nått rekordnivåer i Italien. Med ett sydamerikanskt nötkött uppfött i det vilda, använder Bortolotti den allra finaste biten av ändan som är förhållandevis mager men otroligt smakintensiv. Lagringsprocessen, med den fräscha luften vid bergsfoten uppe i dalarna, höjer och förstärker smakerna ytterligare.

Ladda ned produktblad
Ladda ned produktskylt (A5)

Det är en perfekt antipasto att bjuda på, helst i tunna skivor med en gnutta olivolja och en skvätt citron.

Vikt: ca. 1,7 kg |  Antal/kartong: 2 st |  Lagringstid: 35 dagar |  Köttråvara: Italien |  Hållbarhet fr. packdatum: 3 månader |  Område: Bergamo

Innehållsförteckning

Nötkött, salt, dextros, sackaros, arom, kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.


Andra produkter från Bortolotti

Art. no: 2487

Chianti Salami

Italien / Bortolotti

Art. no: 2488

Salami Spianata Piccante

Italien / Bortolotti

Art. no: 2489

Pancetta Filettata (delad)

Italien / Bortolotti