Super Premium

Art. no: 2305

Jambon De Bayonne (utan ben)

Kronjuvelen i Bayonneregionens arv till den franska gastronomin. Traktens uppfödare ser till att grisarna äter korn som odlas på gården och bara de bästa skinkorna används. Skinkan saltas med bergsalt från Adour, vars saltfyndighet bildades för mer än 200 miljoner år sedan. Under 18 månader lagras den på en plats där de varma vindarna från söder och de fuktiga vindarna från Atlanten når. Den är söt och smakrik med en ton av hasselnöt.

Ladda ned produktblad
Ladda ned produktskylt (A5)

Njuts bäst i sällskap med ett glas rött från Châteaneuf-du-Pape.

Vikt: ca. 7 kg |  Antal/kartong: 1 st |  Lagringstid: 18 månader |  Köttråvara: Frankrike |  Hållbarhet fr. packdatum: 110 dagar |  Område: Adour

Innehållsförteckning

Skinka, bergsalt, konserveringsmedel E252.


Andra produkter från Bastides

Art. no: 2301

Pavé Originalsalami

Frankrike / Bastides

Art. no: 2304

Rosette Label Rouge Salami

Frankrike / Bastides