Super Premium

Art. no: 2616

Jamón Duroc Reserva (utan ben)

Cecinas Garrote använder sig enbart av den bästa skinkan från utvalda grisar. Denna högklassiga delikatess sticker ut tack vare sin höga fetthalt och marmorering. Skinkan lufttorkas på traditionellt vis cirka 800 meter över havet i staden Astorga där vindarna från Telenobergen ger den sin optimala smak innan man slutligen röker produkten med ved från höstek. Delikatessen är saftig med en len textur och välbalanserad sälta. Duroc 50%.

Ladda ned produktblad
Ladda ned produktskylt (A5)

Skiva tunt och njut av de äkta spanska smakerna.

Vikt: ca. 6 kg |  Antal/kartong: 1 st |  Lagringstid: 24 månader |  Köttråvara: Spanien |  Hållbarhet fr. packdatum: 12 månader |  Område: León

Innehållsförteckning

Skinka från Durocgris & salt.


Andra produkter från Cecinas Garrote

Art. no: 2614

Cecina Babilla Premium (delad, utan ben)

Spanien / Cecinas Garrote

Art. no: 2617

Jamón Ahumado Lufttorkad & Vedrökt Skinka (utan ben och svål)

Spanien / Cecinas Garrote