
Art. no: 6312
Art. no: 3212 | Säsongsvara
Vad vore påskbordet utan en saftig skinka som förgyller middagen? Denna glutenfria delikatess är producerad på svenskt utvald skinka på innanlår och ytterlår som fondkokas varsamt i 16 timmar. Därefter paneras skinkan med senap och griljeras över öppen låga. Skinkan är otroligt mör och saftig med en välbalanserad sälta.
Ladda ned produktblad
Ladda ned produktskylt (A5)
Perfekt på påskbordet såklart! Servera en skiva på ett smörat vörtbröd och generöst med grovkornig senap.
Vikt: ca. 1,5 kg | Antal/kartong: 4 st | Köttråvara: Sverige | Hållbarhet fr. packdatum: 30 dagar | Område: Västkusten
Svensk skinka, salt, druvsocker, stärkelse (potatis), fruktjuice (citron), sirap, konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E301. Panering: SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, gurkmeja), majsgranulat, socker.