
Art. no: 2403
Art. no: 2412
Under många år har Triglia överraskat Italien och omvärlden med salami med spännande smaker i. Pistagesalamin består av magert kött från utvald skinka och lite pancetta för att ge en fylligare smak. Man har även tillsatt honung och marsalavin för att höja sötman och ge salamin en djupare dimension. Pistagemandlarna ger sedan en härlig textur till denna goda delikatess.
Ladda ned produktblad
Ladda ned produktskylt (A5)
Servera pistagesalamin i tunna skivor tillsammans med ett torrt rött vin. Förslagsvis Cerasuolo di Vittoria från Sicilien, Italien.
Vikt: ca. 500 g | Antal/kartong: 4 st | Lagringstid: 45 dagar | Köttråvara: Italien | Hållbarhet fr. packdatum: 6 månader | Område: Toscana
Griskött, grisfett, salt, pistagenötter 5%, socker ( druvsocker, sackaros), kryddor, antioxidationsmedel E301, E300, konserveringsmedel E252-E250.