Bas

Art. no: 2422

Prosciutto Crudo (Block)

Den här skinkan i block är gjord på gris som man specifikt valt ut från de bästa uppfödarna för att få den optimala fetthalten. Man kryddar med italienskt havssalt för att sedan lagra skinkan i 9 månader enligt traditionella metoder i den charmiga lilla byn Castelnuovo Rangone. Smaken är väldigt god och angenäm med en diskret ton av salt.

Ladda ned produktblad
Ladda ned produktskylt (A5)

Servera som den är i tunna skivor eller använd den i en utsökt pasta, pizza, focaccia eller i ett tunnbröd med ett glas rött vin till.

Vikt: ca. 5 kg |  Antal/kartong: 1 st |  Lagringstid: 9 månader |  Köttråvara: Italien |  Hållbarhet fr. packdatum: 6 månader |  Område: Modena/EU-råvara

Innehållsförteckning

Griskött, salt, konserveringsmedel E252.


Andra produkter från San Francesco

Art. no: 2423

Prosciutto Crudo (Benfri utan Lägg)

Italien / San Francesco

Art. no: 2429

Prosciutto di San Daniele D.O.P. (utan ben)

Italien / San Francesco

Art. no: 2421

Prosciutto Crudo med Tryffel

Italien / San Francesco