Super Premium

Art. no: 2304

Rosette Label Rouge Salami

En traditionell delikatess som tar dig på en smakresa till ursprungsstaden Villefranche och dess livliga medeltida marknader. Köttet är certifierat enligt “Label Rouge” som innebär att djuren betar fritt och växer till sig långsamt, vilket ger köttet extra mycket smak. Hela bogar från grisen väljs ut, finstyckas och mals tillsammans med utvalda kryddor. Salamin får mogna i 8 dagar för att sedan lufttorka i 8 veckor och få den rätta smaken.

Ladda ned produktblad
Ladda ned produktskylt (A5)

Serveras rumstempererad och njuts bäst i tunna skivor.

Vikt: ca. 2 kg |  Antal/kartong: 3 st |  Lagringstid: 8 veckor |  Köttråvara: Frankrike |  Hållbarhet fr. packdatum: 75 dagar |  Område: Aveyron

Innehållsförteckning

Fläskkött, salt, glukossirap, LAKTOS, kryddor, dextros, konserveringsmedel E507, mjölkjäsningsmedel, naturtarm.


Andra produkter från Bastides

Art. no: 2305

Jambon De Bayonne (utan ben)

Frankrike / Bastides

Art. no: 2301

Pavé Originalsalami

Frankrike / Bastides

Art. no: 2302

Pavé Provençale Salami

Frankrike / Bastides